KARLEUŠA OSUDILA TERORISTIČKI NAPAD U TURSKOJ, PA JE NAPALI: Pitali je da li bi žalila i da joj muž igra u Albaniji, ona BRUTALNO…(FOTO)


By on 3:44 AM

Pevačica Jelena Karleuša osudila je i na društvenim mrežama teroristički akt u Turskoj koji je uznemirio cijeli svijet. Međutim, njena izjava nije se dopala svima pa su je provocirali i postavili joj neprimereno pitanje, na koje je pjevačica morala da odgovori.`A da ti muž igra u Albaniji koga bi onda žalila?``, upućeno je pitanje Karleuši.``Da stradaju nevini ljudi od Albanije do Australije, ja bih žalila! To što si ti nebitni Indiijanac ne znači da ne mogu da ti se obratim i naj..em ti se keve maloumne koja te je vaspitala da budeš skot. A evo poruka i za tebe i za sve koji vidim se.u i pišu budalaštine ovde: Zbog takvih ološa punih mržnje kao što ste vi se i vode ratovi! Zato vam treba je..ti mater! A onda vas raznijeti bombom da vidite kako to nije lijepo ma koje god da ste vjere i nacije. Ološi jedni bolesni. Pu!``, iskrena je bila Jelena. 


(Kurir)

Comment for "KARLEUŠA OSUDILA TERORISTIČKI NAPAD U TURSKOJ, PA JE NAPALI: Pitali je da li bi žalila i da joj muž igra u Albaniji, ona BRUTALNO…(FOTO)"

0 komentari

Post a Comment

Prvo lajkujete našu Facebook stranicu! Klikni LIKE ~ SVIÐA MI SE


.
ZATVORI