Najluksuznija lokacija, u komšiluku sa najvećim zvijezdama: Ovdje će živjeti Aleksandra Prijović i Filip Živojinović! (FOTO)


By on 3:03 AM

Zaljubljeni par donio je odluku da kupi novi stan i zajednički život nastavi u elitnom dijelu prijestonice. Kako saznaje Kurir, njih dvoje planiraju da kupe nekretninu u luksuznom kompleksu ``Beograd na vodi``, čija izgradnja će biti završena početkom 2018. godineZbog toga će Aleksandra prodati stan na Voždovcu, u kom trenutno ona i Filip žive, i taj novac uložiti u njihov novi dom. Ukoliko zafali novca, spremni su i da podignu kredit.- Aleksandra je prije tri godine riješila stambeno pitanje. Kupila je stan na Voždovcu i opremila ga po svom ukusu. Međutim, nedavno je odlučila da tu nekretninu proda i da se preseli na drugu lokaciju. Razgovarala je s Filipom i on ju je podržao u toj namjeri. Dugo su razmišljali gdje bi mogli da se skuće. Prijatelj im je predložio da pogledaju projekat ``Beograd na vodi``. Objasnio im je da se stanovi prave po svjetskim standardima i u modernom stilu``, otkriva izvor blizak pjevačici.On kaže da se Aleksandri dopalo to što je među zainteresovanim VIP kupcima najviše pjevača, sportista i biznismena.- Aleksandra se oduševila kad je čula da će joj komšije u ovom luksuznom kompleksu biti Željko Joksimović, Šaban Šaulić, porodica Novaka Ðokovića, Dejan Stanković, Zorica Brunclik... Našalila se da će imati kod koga da ode na kafu``, završava izvor.

(Kurir)

Comment for "Najluksuznija lokacija, u komšiluku sa najvećim zvijezdama: Ovdje će živjeti Aleksandra Prijović i Filip Živojinović! (FOTO) "

0 komentari

Post a Comment

Prvo lajkujete našu Facebook stranicu! Klikni LIKE ~ SVIÐA MI SE


.
ZATVORI