OGROMNO SRCE UČESNIKA PAROVA: Donirao kožu ženi koja je izgorjela u požaru!


By on 3:23 PM

Jasmin Nevenkić, bivši učesnik rijalitija „Parovi“, u Kuriru je pročitao da je Danijeli Mitrović (40) iz mladenovačkog sela Vlaška, koja je nedavno zadobila teške opekotine u požaru, potrebna hitna transplantacije kože. Istog trena se odazvao apelu za pomoć.
- Vidio sam tekst u Kuriru, a i član sam humanitarne organizacije Lajf iz Mladenovca, koja je takođe pokrenula akciju za pomoć. Kada sam pročitao da je Danijeli potrebna koža i da se niko ne javlja, riješio sam da pomognem.

Operacija nije ništa strašno, bol je trenutan i zanemarljiv kada znaš da si nekome spasio život - kaže Jasmin, koji se nakon transplantacije kože nalazi na Klinici za opekotine, plastičnu i rekonstruktivnu hirurgiju u Zvečanskoj.

On je sa Danijelinim sinom Bobanom došao u bolnicu prošlog četvrtka da donira kožu.

- Operisani smo u petak, skinuta nam je koža sa obje butine. Ne smijemo da se pomijeramo. U istom smo položaju od operacije. Kada su ovakve situacije u pitanju, sve obaveze se mogu zanemariti, one se mogu nadoknaditi, ali život ne može da se vrati - ističe Jasmin i naglašava da su Danijeli potrebna još minimum dva donora kože.
Izvor: Kurir.rs

Comment for "OGROMNO SRCE UČESNIKA PAROVA: Donirao kožu ženi koja je izgorjela u požaru! "

0 komentari

Post a Comment

Prvo lajkujete našu Facebook stranicu! Klikni LIKE ~ SVIÐA MI SE


.
ZATVORI