OPORAVLJA SE: Dara Bubamara izašla iz bolnice! (FOTO)


By on 3:54 AM

Pevačica će se u narednom periodu odmarati i ići na kontrole, a kako operacija nije bila komplikovana, na scenu se vraća za doček Nove godineNakon što je pre dva dana hitno operisana zbog toga što joj je proradilo slepo crevo, Dara Bubamara juče je napustila bolnicu.


Pevačica će se u narednom periodu odmarati i ići na kontrole, a kako operacija nije bila komplikovana, na scenu se vraća za doček Nove godine. Prema rečima njenog prijatelja, Dara se još pre operacije osećala baš loše, ali mislila je da je u pitanju prolazni virus.

- Dara je poslednjih dana osećala tegobe u predelu stomaka, ali je mislila da je u pitanju stomačni virus. Nije imala nameru da otkazuje dogovorene nastupe, a skoro sve je radila sa bolovima. Međutim, kad je trebalo da krene na nastup u Beč, pozlilo joj je toliko da nije mogla da izdrži. Odmah je otišla u bolnicu i hitno su je operisali - priča Darin prijatelj Darjan Vasić za Kurir i dodaje da se pevačica odlično oporavlja.

- Dara dana izlazi iz bolnice jer je sve proteklo kako treba. Ona jeste otkazala sve nastupe do kraja meseca, ali će raditi za doček Nove godine. Do tada će se potpuno oporaviti - rekao nam je Vasić.

Comment for "OPORAVLJA SE: Dara Bubamara izašla iz bolnice! (FOTO)"

0 komentari

Post a Comment

Prvo lajkujete našu Facebook stranicu! Klikni LIKE ~ SVIÐA MI SE


.
ZATVORI