OŽENJEN MUŠKARAC OSTAVIO TRUDNU LJUBAVNICU: Poslije 9 mjeseci dobio je razglednicu! Pao je u nesvijest! (FOTO)


By on 2:47 AM

Oženjeni Norvežanin, koji nije htio da otkriva ime a i sa razlogom, nekoliko godina je imao ljubavnicu iz Italije. Iako je bio ubijeđen da su se dobro ``pazili``, ona je ostala u drugom stanju, a kada mu je to saopštila zamolio ju je da se vrati u Italiju i zaboravi na sve što su imali. On zapravo uopšte nije bio spreman da ukalja svoju reputaciju i razvede se od dugogodišnje suprugePonudio joj je ogromnu svotu novca, samo da se porodi u tajnosti. Takođe joj je obećao da će obezbijediti sredstva za dijete do njegove 18. godine.Žena se složila i pitala ga kako će znati da se dijete rodilo. Da bi izbjegli bilo kakve probleme i publicitet, on joj je rekao da mu pošalje razglednicu na kojoj će pisati “Špagete” kada se beba rodi. Poslije nekog vremena su se rastali i ona se vratila u Italiju.
Zatim, prošlo je devet mjeseci.Jedne noći, čovjek se vratio kući, žena ga je dočekala sa iznenađenjem u očima:- Dragi, danas smo dobili čudnu razglednicu.- To je zanimljivo. Daj mi da pogledam - odgovorio je.Dala mu je razglednicu i čekala njegovu reakciju. Čovjek je pročitao nekoliko redova, zastao, za tim je preblijedio i onesvijestio se. Razglednica je pala na zemlju, a na njoj je pisalo:``Špagete, špagete, špagete, špagete, špagete. Tri porcije sa ćuftama i dve bez. Molim Vas pošaljite još sosa``.

(Kurir)

Comment for "OŽENJEN MUŠKARAC OSTAVIO TRUDNU LJUBAVNICU: Poslije 9 mjeseci dobio je razglednicu! Pao je u nesvijest! (FOTO)"

0 komentari

Post a Comment

Prvo lajkujete našu Facebook stranicu! Klikni LIKE ~ SVIÐA MI SE


.
ZATVORI