PRVA ISPOVIJEST UJAKA KSENIJE PAJČIN: Prvi put otkrio kako je njenom ubici, dečku Filipu... (FOTO)


By on 3:31 AM

Ujak tragično nastradale pjevačice Ksenije Pajčin, Nikola Kostić, došao je iz Amerike da bi posjetio grob svoje sestričine na njen rođendan 3. decembra, kao i zbog premijere spota Danijela Alibabića za ``Pjesmu za Kseniju``, u kom i on učestvuje. Sa suzama u očima on poručuje da je Filipu Kapisodi, koji je ubio Kseniju, a zatim sebe, poslije šest godina - sve oprostio!Oprostio sam Filipu što je to uradio, kao i još nekim ljudima koji su učinili nažao meni i mojoj porodici, ali Bog nek im sudi. Niko od Filipove porodice nam se nije javio od tragedije. Molim vas, ne bih o tome. Taj čovjek je zavio u crno i svoju porodicu. I njih boli sve to - kaže Kostić u priči za ``Kurir``.


U njegovom srcu Ksenija i dalje živi.

- Ona je prisutna u mom životu stalno. Gotovo svakodnevno nailazim na znakove koji me sjećaju na nju. Pamtim sve lijepo što smo preživjeli. Za nju sam uvijek bio bata uja, bila je ljubomorna na sve djevojke koje su mi prilazile. Nijedna joj nije odgovarala, sve su joj bile bezveze - kaže s blagim osmijehom i dodaje:

- Ja sam Kseniji kupio prvu barbiku, koliko se samo obradovala... Bila je nestašna, ratoborna, drugačija od svih. Jedinstvena! Svoja! Uvijek mi je trčala u zagrljaj...

A kako se pjevačicina majka bori s tugom?

- Moja sestra Ljubica podnosi mnogo bolje nego što mislite. Ima mene i majku, ali opet je veoma teško. Ja čak znam u nekim trenucima da padnem, da se sakrijem od svih zbog tuge, ali mora se dalje. Ljubica bi mogla da dođe kod mene u Ameriku da živi, ali ona to ne želi. Dolazila mi je često u goste, ali neće da ode odavde zauvijek - otkriva Ksenijin ujak.

Nikola je potvrdio da je stan na Voždovcu u kojem je pjevačica ubijena ima novog vlasnika.

- Ne znate koliko puta je Ljubica išla tamo i sama boravila. Ali, eto, prodali smo ga i tako je bolje.

Kostić je u utorak veče bio u jednom klubu gdje su se pjevali Ksenijini hitovi.

- Oduševljen sam što dosta mladih zna Ksenijine pjesme. Hvala pjevačima koji su došli i otpjevali njene hitove. Bilo je to emotivno veče, nadam se da će zaživjeti svake godine, da će postati tradicija - zaključuje Nikola Kostić.
(Srbija Danas)

Comment for "PRVA ISPOVIJEST UJAKA KSENIJE PAJČIN: Prvi put otkrio kako je njenom ubici, dečku Filipu... (FOTO)"

0 komentari

Post a Comment

Prvo lajkujete našu Facebook stranicu! Klikni LIKE ~ SVIÐA MI SE


.
ZATVORI