SAD JE STVARNO PRETERAO: Miroslav Ilić organizovao napad na Lepu Brenu i pokušao da je...


By on 3:27 PM

Pošto je grupa građana iz Čačka pokrenula peticiju kojom želi da spriječi nastup Lepe Brene u novogodišnjoj noći, te insistira da se honorar koji će dobiti folk zvijezda preusmjeri na bolesnu i ugroženu djecu, oglasila se Mirjana Antonović koja vjeruje da iza svega stoji Miroslav Ilić! 
“Nikakve grupacije ne stoje iza toga! To je čista pakost i ljobomora. Lepa Brena smeta očigledno onima od kojih je mnogo više postigla svojim radom i dobrim djelima. Sasvim sam sigurna da iza svega stoji Miroslav Ilić! Ovo je neviđena sabotaža! Kad vam kažem, on gleda da Breni napakosti na sve moguće načine. Zgrožena sam i ne vjerujem dokle ljudska zloba može da ide”, priča Mirjana za STAR i dodaje:

“Bojkot proslave novogodišnje noći uz njene pjesme, uz koje su generacije odrasle, klasičan je spin da se skrene pažnja sa globalnog problema zdravstva i siromaštva, a sve da bi Brena ispala kriva. Da su političari odgovorni kao Brena, svi bi se zajedno veselili na Trgu u Čačku, a ovako je Brena kriva za sve… Sad se kao taj grad, pored kojeg su Mrčajevci, diže protiv Brene i njenog honorara, ma gluposti…”

Comment for "SAD JE STVARNO PRETERAO: Miroslav Ilić organizovao napad na Lepu Brenu i pokušao da je..."

0 komentari

Post a Comment

Prvo lajkujete našu Facebook stranicu! Klikni LIKE ~ SVIÐA MI SE


.
ZATVORI