SILEDŽIJA PUŠTEN NA SLOBODU: Saznajte kako će Slobodan Vasić da zaštiti dijete, djevojku i sebe! (FOTO)


By on 3:48 AM

NOVI SAD - Zvezda „Granda“ Sloba Vasić i njegova djevojka Marina Perišić zatočeni su u kući sa dvoje maloljetne djece nakon što je mladu majku bivši suprug Strahinja Jovanović pokušao da zadavi, a potom joj prijetio ubistvom. Jovanović, koji je odranije poznat policiji, nasrnuo je na svoju bivšu suprugu u porodičnoj kući i počeo da je davi. U obračun se, prema Perišćkinim riječima, umiješala njena sestra, koja je razdvojila bivše supružnike i spriječila tragediju.Incident je prijavljen policiji, a Sloba Vasić i Marina zatražili su zaštitu. Uprkos svemu tome, Jovanović nije zadržan u pritvoru, iako je napadnuta žena dostavila i ljekarsku dokumentaciju koja potvrđuje da je bila žrtva nasilja.- Dok sam bila u policiji, molila sam ih da preduzmu nešto, da ga privedu i pretresu stan kako bi pronašli pištolj kojim mi je prijetio da će me ubiti, ali ništa nisu učinili. Molila sam ih čak i da mu urade test na drogu, jer sam sigurna da je bio pod dejstvom narkotika, ali ni to nisu učinili - kaže očajna Marina i dodaje da su joj čak savjetovali da ne ide ni u Urgentni centar, kako se ne bi utvrdio stepen povreda.

- Da Sloba nije insistirao da nam obezbijede policajca s kojim ćemo otići u bolnicu, ni od toga ništa ne bi bilo. Pritom su nas i u Urgentnom dočekali na nož. Bili su veoma neprijatni, a izvještaj mi uopšte nije jasan, jer pišu neke nebuloze - požalila nam se Marina.

Sloba Vasić se uključio u razgovor i rekao da će oni danas sami, na svoju inicijativu, otići u Centar za socijalni rad, pošto policija nije smatrala za shodno ni da bi to trebalo da se prijavi.

- Danas idemo u centar da vidimo kako i šta dalje, pošto od policije ništa nismo dobili. Oni slučaj nisu ni prijavili socijalnom, a trebalo je. Unajmićemo advokata i tražićemo zabranu prilaska Jovanovića, kako Marini tako i djeci - odlučan je Vasić.

Marina sa Jovanovićem ima kćerkicu staru dvije godine i još jedno dijete iz prethodnog braka.

Razveli smo se u januaru i od tada je jćerkicu vidio možda tri puta. Tačnije, njegova majka je dolazila po nju i vraćala je uveče, a onda sam saznala da on uopšte nije bio kod kuće u to vrijeme i da ni pet minuta nije proveo s djetetom - kaže Marina, koja se sa Strahinjom zabavljala i kao tinejdžerka.

Marina se požalila da je Strahinja bio loš otac njihovom zajedničkom djetetu.

Rijetko je bio u kući, pa se kćerkica svaki put upoznavala s njim. Onda bi ponovo nestao, a malena bi svakog muškarca na ulici nazivala tatom - suznih očiju kaže Marina za Kurir.
(Kurir)

Comment for "SILEDŽIJA PUŠTEN NA SLOBODU: Saznajte kako će Slobodan Vasić da zaštiti dijete, djevojku i sebe! (FOTO)"

0 komentari

Post a Comment

Prvo lajkujete našu Facebook stranicu! Klikni LIKE ~ SVIÐA MI SE


.
ZATVORI