Jana je izgovorila samo jednu rečenicu od koje im se digla kosa na glavi: Prvo Badnje veče Marjanovića bez Jelene!(FOTO)


By on 6:22 AM

Badnji dan, prvi put nakon 13 godina, Zoran Marjanović dočekao je bez Jelene, koja je ubijena prije devet mjeseci dok je trčala nasipom u Borči. Želja njihove petogodišnje kćerke Jane da se ponovo uoči Božića na snijegu igra sa svojom majkom nije ispunjena.Zato je tu tata Zoran, da bude i otac i majka, da sprema božićno slavlje, da se igra sa kćerkom, da je hrani, uspavljuje, ali i odgovara na pitanja, koja se uglavnom svode na jedno: “Kada će se mama pojaviti na vratima sa poklonima u rukama i osmijehom na licu?”.– Bili smo napolju, igrali se dok je snijeg padao. Odjednom se Jana obratila mojoj majci: “Bako, ja sam ovdje sa mamom pravila Snješka“. Šutio sam i pogledao u majku, a Jana je nastavila da se igra. Nisam mogao da vjerujem čega se sve ona sjeća – ispričao je Zoran.- Jana se sjeća našeg posljednjeg Božića, koji smo proveli kao hrišćanska porodica. Jelena je bila tako sretna i zadovoljna. Sve je činila da našoj kćerki što bolje dočara Božić i običaje. Ni u najgorim snovima nisam sanjao da ću ovaj dočekati bez nje. Ne znam šta da kažem Jani i kako da izbjegnem neke odgovore – počinje priču Zoran za “Alo!” dok gleda u Jeleninu sliku na polici.Za kraj, Zoran kaže da ima samo jednu želju – da Jana bude zdrava i sretna, a da se nada da će do sljedećeg Božića čovjeka koji je ubio ženu njegovog života i koji ih je zauvijek razdvojio moći da pogleda u oči. 

(Alo.rs)

Comment for "Jana je izgovorila samo jednu rečenicu od koje im se digla kosa na glavi: Prvo Badnje veče Marjanovića bez Jelene!(FOTO)"

0 komentari

Post a Comment

Prvo lajkujete našu Facebook stranicu! Klikni LIKE ~ SVIÐA MI SE


.
ZATVORI