KRAJ LJUBAVI? Razvode se Severina i Igor! (FOTO)


By on 3:20 AM

Parapsiholog Mevludin Duvančić preksinoć je u emisiji kod Ognjena Amidžića ispričao da će ova godina biti fatalna za mnoge brakove i veze naših estradnjaka. Severina i Igor Kojić ove godine okončaće svoj brak, a izvijestan je i raskid Aleksandre Prijović i Filipa Živojinovića.Ove tvrdnje preksinoć je na Pinku, u emisiji „Ami Dži šou“, iznio Mevludin Duvančić, parapsiholog kojeg mnogi nazivaju i balkanskim Nostradamusom.


Presudna godina

Čovjek koji je pojedinim javnim ličnostima već prorekao sudbine i predvidio brojne nesreće, nije imao lijepe vijesti za dva trenutno najpopularnija para na estradi.

- Ova godina će umnogome biti presudna. Biće dosta poplava, zemljotresa, raznih opakih virusa u cijelom svijetu. Ništa bolje ne očekuje ni javne ličnosti. Evo, na primjer, Severina i Igor. Koliko ja vidim, silno rade na tome da dobiju prinovu, ali... Neće to uspeti. Ja vidim da će se oni rastati, nažalost. Isto tako je i sa Aleksandrom Prijović i Filipom. Ni njihova veza neće uspjeti - rekao je vidovnjak.

On je podsjetio javnost na stvari koje je predvidio i koje su se obistinile.

Prijetnje

- Predvidio sam da će Halid Bešlić imati tešku saobraćajnu nesreću. Kada se to dogodilo, Halid je bio u komi i mnogi su pričali da se neće izvući. Čak su i ljekari bili skeptični. Ja sam pozvao njegovu porodicu i rekao da će se on za tri dana probuditi i moći da jede sam. I tako je i bilo - ispričao je Mevludin.

Duvančić je, takođe, svojevremeno, dok je Severina Kojić bila u vanbračnoj zajednici sa Milanom Popovićem, u emisiji „In magazin“ na hrvatskoj TV Nova rekao da će se njih dvoje brzo razići, i to čim pjevačica rodi sina. On je Ognjenu otkrio da je zbog tog proročanstva imao problema sa srpskim kraljem bakra.

- Kad sam to ispričao, imao sam neke prijetnje od Popovića i svašta je tu bilo - rekao je parapsiholog.
(Pulsonline.rs)

Comment for "KRAJ LJUBAVI? Razvode se Severina i Igor! (FOTO)"

0 komentari

Post a Comment

Prvo lajkujete našu Facebook stranicu! Klikni LIKE ~ SVIÐA MI SE


.
ZATVORI