Nenad nije jeo 6 dana, pa završio na VMA: ``Ne mogu da jedem, kad znam da djeca nemaju``! (FOTO)


By on 3:11 AM

Nenad Dimitrijević (33) iz Ritopeka u opštini Grocka zbog nemaštine nije jeo šest dana i završio je na VMA. U porodičnoj kući živi sa suprugom, majkom i dva sina, a otac mu je preminuo prije tri mjeseca. Pored velike nemaštine, ova porodica se grije na struju, jer je put do kuće nepristupačan i teško je dovući drva.Struju su mu nedavno isključili, ali su se dobre komšije dogovorile i platile Nenadu i njegovoj porodici račun od 60.000 dinara. Komšije ga hvale, vjeruju da će svima koji mu pomognu u ovoj teškoj finansijskoj situaciji, vratiti radom, ako već ne može novcem:– Nenad radi kao moler, dobar je čovjek i moj prvi komšija. Taj dan kad su ga odvezli na VMA, ljudi se krstili kako je izdržao, samo što mu se crijeva nisu zavezala. Primio je 5-6 infuzija i na svoju inicijativu otišao kući – priča njegov prvi komšija.

Nenad i supruga su trenutno oboje nezaposleni, imaju dva sina (stariji 3, 5 godine i mlađi godinu i po). Ne žele novac, već samo namirnice:

– Ne treba mi novac, šta će mi, novac samo kvari ljude. meni i mojoj porodici samo hrana treba i namirnice da preživimo. Danima ne jedem zbog njih, sve kažem “Nema veze, sutra ću ja jesti, nek ima njima” i tako sam završio na VMA. Ja ni ne mogu da jedem kad znam da oni nemaju. Tako sam i otišao već prvo veče iz bolnice. Jeste meni tamo bilo lijepo, toplo, oni meni daju hranu, al kad znam da su mi djeca gladna, ne mogu ništa da pojedem – kaže Nenad za Telegraf.rs.
(Telegraf.rs)

Comment for "Nenad nije jeo 6 dana, pa završio na VMA: ``Ne mogu da jedem, kad znam da djeca nemaju``! (FOTO)"

0 komentari

Post a Comment

Prvo lajkujete našu Facebook stranicu! Klikni LIKE ~ SVIÐA MI SE


.
ZATVORI