Žena mu je umrla dok je rađala njihovu kćerku: Kada je otišao da se posljednji put pozdravi sa njenim tijelom, desilo se čudo koje niko nije mogao objasniti!(FOTO)


By on 3:04 AM

No, nakon što je Malanie pokuao vodenjak, ona se srušila i počela je da se trese. 
Hitno su je poslali na carski rez...
Malanie je umirala od amniotičke embolije tečnosti.
Njeno srce i pluća prestali su sa radom i proglašena je klinički mrtvom dok je rađala svoju bebu Gabrijelu. ``Moja žena je bila klinički mrtva kada su moju kćerku donosili na ovaj svijet. Prva misao mi je bila ``Sada sam udovac``, a bili smo u braku samo 3 godine. Rekli su mi da se oprostim od nje. Sjećam se da sam joj rekao da se bori, ako ima snage.`` - izjavio je Dag. Malenie se osvijestila nakon 24 sata, a njen muž je dotrčao do nje da je uhvati za ruku i pokaže joj fotografiju njihove djevojčice. Malanin brat, torokalni hirurg je stigao u bolnicu i pogledao njen slučaj. Otkrio je da Malanie ima otvorenu arteriju kao posljedicu carskog reza i da je gubila mnogo krvi.Malanie je zatražila još jednu operaciju i ona joj je spasila život. Sedam dana poslije otpuštena je iz bolnice.Iako su ljekari vjerovali da će joj biti potrebna transplantacija srca i pluća, i da će čak doživjeti i neurološka oštećenja Melanie se čudesno oporavila. Melanin čudesni oporavak ljekari ni danas ne mogu da objasne.

Comment for "Žena mu je umrla dok je rađala njihovu kćerku: Kada je otišao da se posljednji put pozdravi sa njenim tijelom, desilo se čudo koje niko nije mogao objasniti!(FOTO)"

0 komentari

Post a Comment

Prvo lajkujete našu Facebook stranicu! Klikni LIKE ~ SVIÐA MI SE


.
ZATVORI